Iedereen die wil werken aan een gezond en vitaal leven is welkom bij Diëtistenpraktijk Yvonne Schuurman. Vanaf februari 2005 werkt Yvonne met veel plezier in de praktijklocatie te Lichtenvoorde samen met andere hulpverleners. Het begeleiden van cliënten bij het veranderen van hun dieet en leefstijl in gezondheid èn bij ziekte is een belangrijk speerpunt in de praktijk. Middels motiverende gesprekstechnieken en manieren om te komen tot gedragsveranderingen streeft Yvonne naar De Mens In Balans.
 

De diëtist

Yvonne Schuurman heeft na een paar jaar te hebben gewerkt als apothekersassistente in 1994 de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond en nadien gewerkt in ziekenhuizen en in het bedrijfsleven door heel Nederland. Met deze ervaring in haar rugzak en als geboren en getogen Achterhoeker werkt ze inmiddels jaren vanuit haar eigen praktijk in Lichtenvoorde en Groenlo. Elk jaar volgt ze diverse bijscholingen op het gebied van voeding, gezondheid en gedrag. Yvonne is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

De vergoeding

Dieetbehandeling wordt vergoed vanuit de basisverzekering voor 3 uren per kalenderjaar. Daarnaast hebben meerder zorgverzekeraars extra vergoedingsuren opgenomen in aanvullende pakketten. Yvonne heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

Contact

Locatie Lichtenvoorde

Diëtistenpraktijk Yvonne Schuurman is gehuisvest in het Gezondheidscentrum Oost Gelre. De ingang en wachtruimte van de praktijk wordt gedeeld met logopediepraktijk Oost Gelre en met Beter Horen en bevindt zich aan de Rapenburgsestraat nummer 48.

De spreekuurtijden zijn:
Maandag : 17.00 – 22.00 uur
Dinsdag  : 09.00 – 14.30 uur

Uiteraard kan gewisseld worden van locatie indien dit beter uitkomt. Op aanvraag van de verwijzend arts worden huisbezoeken gedaan.Voor informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen via de telefoon of een mail. Tevens kunt u extra informatie verkrijgen via de eigen website van Diëtistenpraktijk Yvonne Schuurman.

Diëtistenpraktijk Yvonne Schuurman

Gezondheidscentrum Oost Gelre
Rapenburgsestraat 48
7131 CZ Lichtenvoorde
Telefoon: 0315-242201
Mobiel: 06-38040547

Klik op onderstaande links voor contact of extra informatie

E-mail: info@dietistenpraktijkschuurman.nl
Website: www.dietistenpraktijkschuurman.nl
Praktijkvoorwaarden


Website DIZO : Diëtistenzorggroep Oost Achterhoek : www.dizo.info