BETER HOREN

Gehoorverlies is de gewoonste zaak van de wereld. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Dat is vervelend, maar er is gelukkig wel wat aan te doen. Uiteraard op een manier waar u zich prettig bij voelt. De audicien van Beter Horen is elke week aanwezig in het Gezondheidscentrum Oost Gelre.

Beter horen voor iedereen

Ieder mens is anders. Net zoals iedere vorm van gehoorverlies anders is. Het is daarom goed eens met een audicien van Beter Horen te praten. Die test gratis uw gehoor en adviseert in heldere taal over de vele mogelijkheden die er zijn. Dat kan een hoortoestel zijn, maar ook een accessoire of hulpmiddel waarmee u weer kunt genieten van de dagelijkse geluiden om u heen.

In Gezondheidscentrum Oost Gelre verzorgen wij voor u:
• gratis hoortest, geheel vrijblijvend
• gratis hoortoestelcontrole
• gratis en vrijblijvend advies over de nieuwste hoortoestellen
• aanpassen van nieuwe hoortoestellen
• verkoop van batterijen en onderhoudsartikelen

Service Beter Horen in Gezondheidscentrum Oost Gelre

Onze audicien is iedere donderdag op afspraak aanwezig in Gezondheidscentrum Oost Gelre, ingang Rapenburgsestraat 48. Loop binnen voor het maken van een afspraak of neem contact met ons op via telefoonnummer 0313 - 48 56 78.

Meer informatie over Beter Horen kunt u vinden op
www.beterhoren.nlHeidi Gussinklo

Star-gecertificeerd audicien 

Nieuwe voorschrijf- en vergoedingsregels hoortoestellen


Vanaf 2013 zijn de voorschrijfregels voor hoortoestellen gewijzigd. Alle audiciens in Nederland werken voortaan met het keuzeprotocol Hoorzorg. Ook de prijzen en de vergoeding van hooroplossingen zijn veranderd.

Kortweg bestaat het protocol uit een hoortest en vragenlijst, waarmee wordt bepaald voor welke categorie hooroplossing u in aanmerking komt. 75% van de kosten van uw hoortoestel, wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. U betaalt zelf een eigen bijdrage van 25%. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en soort hoortoestel, kost een hoortoestel u tussen de € 112,- en € 370,-. Deze eigen bijdrage wordt mogelijk nog voor een deel of zelfs volledig vergoed als u een aanvullende zorgverzekering heeft. Hierdoor is de aanschaf in veel gevallen voordeliger dan voorheen.

U komt alleen voor de 75% vergoeding in aanmerking als uw zorgverzekeraar een contract heeft met de aanbieder van uw hooroplossing. Beter Horen heeft als enige hoorspecialist in Nederland contracten met alle zorgverzekeraars voor alle categorieën hoortoestellen. Dat betekent niet alleen dat we goede afspraken over de prijs hebben gemaakt. Ook onze kwaliteit en service zijn goed beoordeeld. Zo is bij Beter Horen nazorg en service na de aanschaf van het hoortoestel altijd inbegrepen.

We kunnen ons voorstellen dat u nog veel meer vragen heeft over horen, hoortoestellen en de nieuwe vergoedingsregels. Ik sta u elke donderdag graag te woord bij Gezondheidscentrum Oost Gelre.