Vitscan en preventief medisch onderzoek


Vitscan, Preventief medisch onderzoek door Testen & Meten


Samenwerken aan een Gezond & Vitaal Oost Gelre

Gezondheid en vitaliteit worden steeds belangrijker in onze samenleving. Verzekeraars, overheden, maar ook werkgevers sturen steeds meer op gezonde en vitale mensen. Vindt u het zelf ook belangrijk om Gezond & Vitaal te zijn? Wij als Fysiotherapie Oost Gelre willen u daar graag bij helpen en daarmee tevens een bijdrage leveren aan een Gezond & Vitaal Oost Gelre.

Om bewust te werken aan uw gezondheid en vitaliteit is het van belang te weten hoe het hiermee is gesteld. Fysiotherapie Oost Gelre is een samenwerking aangegaan met Nederland Bewust Vitaal en beschikt nu over de modernste test- en meetapparatuur ontwikkeld door de Hogeschool Arnhem/Nijmegen en de Radboud Universiteit. Aan de hand van de test- en meetgegevens kunt u zich, indien gewenst, professioneel laten adviseren en begeleiden door één van onze professionals.

Kan ik hier zomaar aan deelnemen?

Ja, iedereen kan zich laten testen & meten. De test en meet configuratie is ook uitermate geschikt voor het afnemen van PMO (Preventief Medisch Onderzoek) voor werkgevers en werknemers.

Wat kan ik verwachten bij testen en meten?

Het testen en meten bestaan uit twee onderdelen:  vragenlijsten en fysieke testen.
De vragenlijsten krijgt u per mail thuisgestuurd en kunt u in alle rust invullen. Heeft u geen internet dan kunt u de vragenlijst ook bij ons beantwoorden. Daarna kunt u zichzelf online inplannen voor de fysieke testen. Deze worden uitgevoerd door één onze fysiotherapeuten in het Gezondheidscentrum.

Word ik ook begeleid?

Ja, dat is mogelijk. Aan hand van uw eigen testgegevens kunt u gebruikmaken van begeleiding door onze fysiotherapeuten, leefstijlcoaches, diëtist of andere professionals uit ons Gezondheidscentrum.

Wat zijn de kosten?

Dit is afhankelijk van welke testen worden afgenomen. Vraag onze fysiotherapeut naar de tarieven en vergoedingsmogelijkheden.

Testconfiguratie

De testconfiguratie bestaat uit fysieke testen en gerichte vragenlijsten.
De fysieke testen zijn onder andere;
1. Lengte en gewicht (BMI)
2. Lichaamssamenstelling (verhouding oa spier/water/vet)
3. Bloeddruk en hartslag
4. Spirometrie/longfunctie
5. Conditietest/VO2max
6. Knijpkracht
7. Multitester (hoogtesprong, reactietijd en balans)
8. Cholesterol (volledige uitsplitsing) en Glucose

Wilt u ook weten hoe gezond en vitaal u bent? Maak dan nu ook gebruik van onze Vitscan met onze nieuwe en unieke Test & Meet Configuratie!

Dus kom gerust langs in ons gezondheidscentrum of bel voor een inschrijfformulier. U kunt zich ook per mail aanmelden op
fysiotherapie@ghc-oostgelre.nl

Download HIER de tarieven van Testen & Meten