Bedrijfszorg

 

Als fysiotherapiepraktijk Gezondheidscentrum Oost Gelre streven we naar een optimale dienstverlening met een hoge kwaliteit. Fysiotherapiepraktijk Oost Gelre wil hiermee ook voorzien in de behoefte en zorgvraag vanuit het bedrijfsleven. In de regio Oost Gelre is onze Fysiotherapiepraktijk een samenwerking aangegaan met Triple Dynamixs Preventie & Coaching.

Triple Dynamixs Preventie & Coaching brengt medewerkers in beweging om actief betrokken te zijn en te blijven bij hun eigen gezondheid. Wij brengen bedrijven en organisaties in beweging om actief betrokken te zijn en te blijven bij de gezondheid van hun medewerkers. Triple Dynamixs Preventie & Coaching levert topzorg op gebied van fysieke belasting, die toekomstvast en toegankelijk is voor iedereen.

Preventie

Het uitgangspunt is preventie: het oplossen & voorkomen van fysieke overbelasting en verbeteren & behouden van de vitaliteit. Onze aanpak is demedicaliserend. We sturen op aanwezigheid, waarbij de focus ligt op ‘wat een medewerker wel kan’.

Alle diensten in Company

Onze diensten, genaamd Coaching on the Job (COJ), worden bedrijfspecifiek op maat én in Company gegeven.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar de site
www.tripledynamixs.nl

Download hier onze Triple Dynamixs Preventie & Coaching flyer.