Go Kids


Wat is het: Go Kids is een naschools sport en spel uur voor kinderen uit groep 4 t/m 7. In een groep van maximaal 16 kinderen doe je één keer per week mee aan verschillendesporten en spellen. Tegelijkertijd leer je spelenderwijs van de thema's die GO Kids aan bod laat komen.

Takken van sport die naar voren komen zijn onder andere: balspelen, racketspelen, stoeispelen, gymnastiek, vrijetijdsspellen zoals trefbalspelen en enkele onbekende sporten. Daarnaast wordt er op een laagdrempelige manier gewerkt met thema's zoals: samenwerken, grenzen aangegeven, gezonde voeding, (zelf)vertrouwen en pesten.

Het doel binnen dit sportaanbod is om kinderen van de basisschool en buitenschoolse opvang uit te dagen en te stimuleren om meer te gaan bewegen. Ze kunnen vlak na schooltijd een extra uur in de week bewegen met leeftijdsgenoten. Bewegen is gezond en daarnaast maken zij kennis met verschillende bewegingsvormen. Naar behoefte is het mogelijk om te kijken naar een aansluitend sportaanbod voor in de toekomst.

Voor wie: voor kinderen van groep 4 t/m 7 van de basisschool. Het aanbod richt zich op kinderen van 7 tot en met 11 jaar. De groepen worden opgesplitst in leeftijdscategorieën.
Groepen voor kinderen van 7 t/m 9 jaar oud (groep 4 & 5) en groepen voor kinderen van 9 t/m 11 jaar oud (groep 6 & 7). Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan de indeling veranderen.

Maximale deelname per groep is 16 kinderen. Een bewuste keuze, om ruimte te creëren voor persoonlijke aandacht en toch te kunnen werken in groepsverband. Per groep is er één begeleidster aanwezig.

Wanneer: Go Kids start om 15.45 uur (veelal een half uur na schooltijd) en de deelnemers komen op eigen gelegenheid naar de Hamalandhal of een andere desbetreffende sporthal*. Voorafgaand aan de sportles bestaat er de mogelijkheid om eigen fruit en drinken te nuttigen.
  • Donderdag 5 januari start Go Kids (9 t/m 11 jaar) om 14.45 uur.
  • Maandag 9 januari start Go Kids (7 t/m 9 jaar) om 14.45 uur. 
* Bij genoeg aanmeldingen wordt er een groep gestart op een locatie naar keuze (bijvoorbeeld in Zieuwent, Aalten Groenlo enzovoorts).


Tarief: € 14,95 euro per maand.

Schoolvakantie: In eerste instantie is er geen Go Kids tijdens de schoolvakanties, tenzij anders vermeld rond de desbetreffende vakantie.


BIJ GENOEG DEELNEMERS IS EEN PROEFLES IN DECEMBER NOG MOGELIJK! DE DEFINITIEVE START-DATA VAN GO KIDS ZIJN: DONDERDAG 5 JANUARI EN MAANDAG 9 JANUARI.Aanmelden voor een proefles of lidmaatschap bij Go Kids

Let op: je bent pas definitief aangemeld als je een bevestiging hebt ontvangen.


Naam *
Geslacht * Man
Vrouw
Geboortedatum *
School en groep *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Bijzonderheden
Doel
Proefles of lid worden *
Dag voorkeur *