BRAVO 2.0


BRAVO 2.0 zet zich vanuit het Gezondheidscentrum Oost Gelre in voor bewegingsstimulatie bij verschillende doelgroepen binnen de gemeente Oost Gelre en omgeving. Wij zijn er voor iedereen die meer wil gaan bewegen, voor kinderen die behoefte hebben aan wat extra aandacht en voor mensen met een persoonlijk doel dat zich richt op één of meerdere BRAVO-factoren (bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning). Daarnaast zegt de naam 'BRAVO 2.0' ook iets over de manier waarop wij mensen benaderen binnen onze programma's, namelijk: positief en motiverend!

Bewegen wordt bij ons niet alleen ingezet als vrijetijdsbesteding. Door de inzet van een leefstijlcoach en psychomotorisch therapeut/bewegingsagoog wordt bewegen ingezet als middel om een leefstijl te verbeteren, gedragsveranderingen plaats te laten vinden en de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. De beweegprogramma’s van BRAVO 2.0 hebben een sterk sociaal karakter en richten zich voornamelijk op een gezonde leefstijl, plezierbeleving tijdens het bewegen en het behalen van persoonlijke doelen, zoals: gewicht verliezen, leren omgaan met een aandoening/beperking, verbeteren van bewegingsvaardigheden, verminderen van angst en spanning of iemand leren herkennen wanneer hij/zij boos wordt.

Leefstijl:
Als leefstijlcoach houdt Kelly zich voornamelijk bezig met het bevorderen van gezondheid en vitaliteit. Hiervoor zijn diverse specifieke programma's ontwikkeld binnen BRAVO 2.0, namelijk: 'TopVit', 'Personal training', 'Bewegen voor ouderen', 'Coach je fit' en een afvalprogramma HiFE (Health, Improve, Fun, Excercise).

Sport, spel en begeleiding:
Als psychomotorisch therapeut/bewegingsagoog zal Marliek mogelijkheden bieden om kinderen tussen de 5 en 16 jaar meer te laten bewegen en zal ze tegelijkertijd sport en spel inzetten om de ontwikkeling van deze kinderen te stimuleren. Binnen de programma's 'Go Kids', 'Go Plus' en 'Go Max' gaat het vooral om plezierbeleving en succeservaring tijdens het bewegen, maar wordt er ook aandacht besteed aan persoonlijke doelen en thema's zoals: samenwerken, pesten en/of (zelf)vertrouwen.

Wij als BRAVO 2.0 streven een groter doel na dan bewegen op zich en ondersteunen mensen graag met een stap in de goede richting.


"Passie voor bewegen!"Kelly klein Goldewijk (links) en Marliek Hummelink (rechts)Meer info? Neem hieronder contact met ons op:


Heeft u vragen of wilt u contact met ons op nemen?

Volg ons ook op facebook: https://www.facebook.com/bravopassievoorbewegen/


Naam: *
E-Mail: *
Telefoonnummer: *
Stel hier uw vraag: *